Responsive Ad Slot

Welcome

Rings of Pain News: Ακολούθησε το Rings of Pain στο Instagram/Twitter: @ringsofpain.

RAW 25/11/2019: Stomp Rollins Stomp!

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

/ από Βασίλης Περηφανόπουλος
Photo Credit: WWE.COM
Στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night RAW είδαμε ένα “Town Hall” segment από τον Seth Rollins, τους AOP να φέρνουν άνω - κάτω το main event, τον θρυλικό μασκοφόρο, Rey Mysterio, να γίνεται ο νέος United States Champion και την Asuka να επιτίθεται και πάλι με green mist στην Charlotte Flair.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Seth Rollins σε ένα “Town Hall” να προσβάλει το ρόστερ του RAW, επειδή "τα παράτησαν" στο Survivor Series. Ο πρώην Universal Champion, προσέβαλε τους Randy Orton, Charlotte Flair και Rey Mysterio, οι οποίοι αποχώρησαν στη συνέχεια, με το υπόλοιπο ρόστερ του κόκκινου brand να τους ακολουθεί. Αυτός που έμεινε τελευταίος στο ρινγκ ήταν ο Kevin Owens. Ο Rollins συνέχισε να μιλάει άσχημα για το RAW και τον Kevin Owens, αποκαλώντας τον τεμπέλικο σκουπίδι (lazy piece of crap) μέχρις ότου ο Owens να τον χτυπήσει με ένα Stunner.

Στα παρασκήνια, ο Rollins προκάλεσε τον Owens σε ματς.Photo Credit: WWE.COM


Photo Credit: WWE.COM

Bobby Lashley vs. Titus O’Neil

Ο Bobby Lashley πήρε την νίκη με disqualification όταν ο Rusev παρενέβη. Νωρίτερα, επιβλήθηκε εντολή περιοριστικών μέτρων στον Rusev, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε, καθώς επιτέθηκε στον Lashley και τον έριξε πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. Στη συνέχεια, ο Rusev συνελήφθει από την αστυνομία και με τις χειροπέδες στα χέρια κατάφερε να χτυπήσει ξανά τον Lashley, ρίχνοντάς τον από το stage. Ο Bobby Lashley αποχώρησε με φορείο.


Photo Credit: WWE.COM

AOP vs. Zack Ryder & Curt Hawkins

Οι AOP πήραν εύκολα την νίκη σε ένα squash match εναντίων των Zack Ryder και Curt Hawkins.


Photo Credit: WWE.COM

Andrade vs. Akira Tozawa

Με ένα hammerlock DDT, ο Andrade πήρε την νίκη εναντίων του Akira Tozawa.Photo Credit: WWE.COM

Buddy Murphy vs. Matt Hardy

Ο Matt Hardy πραγματοποίησε την επιστροφή του στο RAW, αλλά η επιστροφή δεν ήταν νικητήρια. Ο Murphy πήρε την νίκη μετά από μια σειρά χτυπημάτων με το γόνατο. Μετά το ματς, ο Murphy πήρε το μικρόφωνο και προκάλεσε τον Aleister Black. Ο Black απάντησε και οι δυο τους μονομάχησαν σε ένα brawl, στο οποίο ο Black είχε το «πάνω χέρι» με αποτέλεσμα ο Murphy να αποχωρήσει.


Photo Credit: WWE.COM


Photo Credit: WWE.COM

AJ Styles vs. Humberto Carrillo - United States Championship Match

Το ματς έληξε πριν καν αρχίσει, καθώς οι The O.C.  επιτέθηκαν στον Carrillo. Στη συνέχεια, ο Ricochet εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον Humberto και δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον Styles. O Ricochet προκάλεσε τον Style σε ματς για το United States Championship, αλλά ο Styles αρνήθηκε. Στη συνέχεια οι Randy Orton και Drew McIntyre πραγματοποίησαν την ίδια πρόκληση, αλλά η απάντηση του Styles ήταν πάλι αρνητική. 

Στο τέλος, ο Rey Mysterio εμφανίστηκε και πρότεινε ένα Fatal Four-Way match ανάμεσα στον ίδιο, τον Ricochet, τον McIntyre και τον Randy Orton, για να ανακηρυχθεί ο αντίπαλος του Styles για τον U.S τίτλο.


Photo Credit: WWE.COM

Ricochet vs. Randy Orton vs. Drew McIntyre vs. Rey Mysterio (No. 1 Contender)

Όλα έδειχναν πως ο Orton νίκησε το ματς με το RKO στον McIntyre, αλλά οι The O.C. τον έβγαλαν εκτός ρινγκ. Αργότερα, ο Rey Mysterio κατάφερε να κάνει counter το springboard moonsault σε small package και να κάνει pin τον Ricochet.Photo Credit: WWE.COM

Rey Mysterio vs. AJ Styles - United States Championship Match

Ο θρυλικός μασκοφόρος, Rey Mysterio, εκτέλεσε ένα 619 στον Styles, αλλά ο Styles έπεσε στον διαιτητή που βρισκόταν ακριβώς πίσω του και με κάποιον τρόπο... ο διαιτητής έμεινε αναίσθητος στο καναβάτσο. Στην συνέχεια, οι The O.C. παρενέβησαν για να επιτεθούν στον Rey Mysterio, αλλά ο Randy Orton εμφανίστηκε για να βοηθήσει. Ο Rey Mysterio με ένα ακόμη 619 στον AJ Styles και με ένα RKO του Orton στην συνέχεια, κατάφερε να πάρει την τεράστια νίκη, εκτελώντας ένα frog splash για να γίνει ο νέος United States Champion.


Photo Credit: WWE.COM

Asuka vs. Charlotte Flair

Η Asuka εξασφάλισε την νίκη με ένα roll-up, αφού πρώτα έφτυσε ξανά το green mist στα μάτια της Flair. 


Photo Credit: WWE.COM

Erick Rowan vs. Kyle Roberts

Ο Kyle Roberts προσπάθησε να δει το περιεχόμενο του κλουβιού που ο Rowan κουβαλάει μαζί του συνεχώς, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον Rowan. O Erick Rowan με ένα Iron Claw πήρε μια εύκολη νίκη.


Photo Credit: WWE.COM

Kevin Owens vs. Seth Rollins

Ο Kevin Owens κέρδισε τον Seth Rollins με disqualification, καθώς οι AOP παρενέβησαν στο ματς. Οι AOP χτύπησαν το σώμα και το κεφάλι του Οwens στο ring post. Ο Rollins φάνηκε έτοιμος για μάχη με τους AOP, αλλά το δίδυμο έφυγε χωρίς να του επιτεθεί. Το σόου έκλεισε με τον Rollins να εκτελεί δύο Stomps στο κεφάλι του τραυματισμένου Kevin Owens.


Photo Credit: WWE.COM


Photo Credit: WWE.COM

Αποτελέσματα RAW 25/11/2019

- Ο Bobby Lashley κέρδισε τον Titus O’Neil (Disqualification)
- Οι AOP κέρδισαν τους Zack Ryder και Curt Hawkins
- Ο Andrade κέρδισε τον Akira Tozawa
- Ο Buddy Murphy κέρδισε τον Matt Hardy
- Ο Rey Mysterio κέρδισε τους Ricochet, Randy Orton και Drew McIntyre
- Ο Rey Mysterio κέρδισε τον AJ Styles ( Νέος United States Champion)
- Η Asuka κέρδισε την Charlotte Flair
- Ο Erick Rowan κέρδισε τον Kyle Roberts
- Ο Kevin Owens κέρδισε τον Seth Rollins (Disqualification)
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ιδρυτικό μέλος του Rings of Pain. Μουσικός παραγωγός που ασχολείται επίσης με την γραφιστική και το pro wrestling. Απογοητευμένος με την σημερινή κατάσταση του wrestling, αλλά συνεχίζει να ελπίζει για το θαύμα. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team