Responsive Ad Slot

Welcome

Rings of Pain News: Ακολούθησε το Rings of Pain στο Instagram/Twitter: @ringsofpain.

Dynamite 13/11/2019: Υπεράσπιση τίτλων

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

/ από Βασίλης Περηφανόπουλος


*Θα προστεθεί φωτογραφικό υλικό όταν γίνει διαθέσιμο.

Λίγες μέρες μετά το blockbuster Full Gear Pay Per View, ο AEW Champion, Chris Jericho, προσπάθησε να προσθέσει περισσότερο χρυσό στην συλλογή του, καθώς συμμάχησε με τον Sammy Guevara για να αντιμετωπίσουν τους Frankie Kazarian και Scorpio Sky για τους Tag Team τίτλους. Το σόου περιλάμβανε το rubber match μεταξύ Hangman Adam Page και PAC, την εμφάνιση του Jon Moxley και το fallout της προδοσίας του MJF και πολλές εκπλήξεις.Jon Moxley vs. Michael Nakazawa

Στο opening της βραδιάς, ο Jon Moxley αντιμετώπισε τον Michael Nakazawa σε ένα πολύ σύντομο ματς. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Jon Moxley άρπαξε το μικρόφωνο και μίλησε για το ματς του με τον Kenny Omega στο Full Gear, λέγοντας πως έκανε αυτό που υποσχέθηκε. Επίσης, προέβη σε μια ανοιχτή πρόκληση σε οποιοδήποτε μέλος του ρόστερ επιθυμεί να τα βάλει μαζί του.

Jurassic Express vs. The Dark Order

Οι Dark Order εξουδετέρωσαν τον Jungle Boy έξω από το ρινγκ και πήραν την νίκη μετά από το Fatality στον Marko Stunt. Μετά το ματς, οι Dark Order προσπάθησαν να πάρουν τον Stunt με το μέρος τους, δίνοντάς του μια μάσκα των Creepers. Τελικά, ο Stunt δεν φόρεσε την μάσκα με αποτέλεσμα οι Dark Order να τους επιτεθούν. Κατά την διάρκεια της επίθεσης στα μέλη των Jurassic Express, ο Luchasaurus πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του και εξολόθρευσε τους Dark Order.

Darby Allin vs. Peter Avalon vs. Shawn Spears - 3-Way Match

Ο Joey Janela εμφανίστηκε κατά την διάρκεια του ματς και επιτέθηκε στον Shawn Spears, οδηγώντας τον σε μια μάχη μέσα στο κοινό. Η εισβολή του Janela βοήθησε τον Darby Allin, καθώς πήρε έυκολα την νίκη με ένα Coffin Drop στον Peter Avalon. Μετά το ματς, ο Darby Allin, έπιασε το μικρόφωνο και δήλωσε πως δέχεται την πρόκληση του Jon Moxley.

Nyla Rose vs. Dani Jordan

Με ένα Beast Bomb, η Nyla Rose πήρε μια εντυπωσιακή νίκη εναντίων της Dani Jordan, η οποία υπέμεινε την βίαιη αντιμετώπιση της θηριώδης Nyla.

Μετά το ματς, ο Tony Schiavone πήρε συνέντευξη από την Allie, μέχρις ότου να εμφανιστεί η Awesome Kong υπό την συνοδεία της Brandi και να επιτεθεί στην Allie. Το segment έκλεισε με την Awesome Kong να παίρνει άλλο ένα τρόπαιο, κόβοντας μια τούφα από τα μαλλιά της Allie.

Chris Jericho Speaks

Ο πρωταθλητής του AEW, Chris Jericho, εμφανίστηκε και μίλησε για την νίκη του επί του Cody Rhodes στο event του Σαββάτου, το Full Gear. Η μουσική του Cody έπαιξε και ο MJF εμφανίστηκε. Ο MJF δήλωσε πως ο Cody δεν νοιάστηκε ποτέ για αυτόν, αλλά ούτε και για τους φανς. Οι Jericho και MJF συνέχισαν να "δένονται" μεταξύ τους σε ένα αστείο promo το οποίο επικεντρώθηκε στην πιθανή ένταξη του MJF στην InnerCircle.

Κατά την διάρκεια του promo μεταξύ των heels, ο Cody πραγματοποίησε την εμφάνισή του. Ο Cody με ράμματα στο κεφάλι, μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον πρώην φίλο του, MJF, αλλά και στον εχθρό του, Chris Jericho, μέχρις ότου ο Wardlow να κάνει το ντεμπούτο του και να εξαπολύσει μια βίαιη επιθεση στον Cody, καταφέρνοντας μάλιστα να τον κρεμάσει από το top rope με την ίδια του την γραβάτα. 

"Hangman" Adam Page vs. Pac

Στο τρίτο μεταξύ τους ματς, ο PAC με ένα Black Arrow και στη συνέχεια με ένα Brutalizer πήρε την νίκη, με τον διαιτητή να λήγει το ματς.

Santana & Ortiz και The Young Bucks - Brawl

Ένα brawl μεταξύ των Young Bucks και των Proud and Powerful ξεκίνησε από την περιοχή των παρασκηνίων και συνεχίστηκε στην αρένα. Οι Proud and Powerful τιμώρησαν τους Bucks με ένα Powerbomb στο stage. Ο Brandon Cutler εμφανίστηκε για να βοηθήσει, αλλά μάταια καθώς οι heels τον εξουδετέρωσαν. Ο πανηγυρισμός των Santana και Ortiz όμως κράτησε λίγο, καθώς οι Private Party εμφανίστηκαν στο stage.

SCU vs. Chris Jericho and Sammy Guevara - AEW Tag Team Championship Match

Σε ένα εκρηκτικό main event με αρκετή ένταση, ο Scorpio Sky με ένα rollup πήρε την νίκη, κάνοντας pin τον πρωταθλητή του AEW, υπερασπίζοντας με επιτυχία τους Tag Team τίτλους.

Το σόου τελείωσε με τον σοκαρισμένο και θυμωμένο Jericho να κάνει "άνω κάτω" την αρένα, ενώ οι SCU πανηγύριζαν την νίκη τους.


Αποτελέσματα Dynamite 13/11/2019

- Ο Jon Moxley κέρδισε τον Michael Nakazawa
- Οι The Dark Order κέρδισαν τους Jurassic Express
- Ο Darby Allin κέρδισε τους Avalon και Spears
- Η Nyla Rose κέρδισε την Dani Jordan
- Ο PAC κέρδισε τον Adam Page
- Οι SCU κέρδισαν τους Jericho και Guevara (Παρέμειναν AEW Tag Team Champions)
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ιδρυτικό μέλος του Rings of Pain. Μουσικός παραγωγός που ασχολείται επίσης με την γραφιστική και το pro wrestling. Απογοητευμένος με την σημερινή κατάσταση του wrestling, αλλά συνεχίζει να ελπίζει για το θαύμα. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team