Responsive Ad Slot

Welcome

Rings of Pain News: Ακολούθησε το Rings of Pain στο Instagram/Twitter: @ringsofpain.

Dynamite 23/10/2019: Βραδιά γεμάτη εκπλήξεις

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

/ από Βασίλης Περηφανόπουλος

*Θα προστεθεί φωτογραφικό υλικό όταν γίνει διαθέσιμο*

Το Dynamite αυτής της εβδομάδας περιελάμβανε τους ημιτελικούς του World Tag Team Championship Tournament, την συνέντευξη του Cody και έναν τεράστιο αγώνα με τον PAC εναντίον του Jon Moxley.

Tag Team Championship Tournament Semifinal: Private Party vs. Lucha Brothers


Η δράση σε αυτό το ματς ήταν ασταμάτητη και το πλήθος απάντησε σε αυτό ανάλογα. Οι οπαδοί ήταν ενθουσιασμένοι και οι performers "τράφηκαν" με αυτό. Σε αυτόν τον αγώνα, νικητές αναδείχθηκαν οι Lucha Brothers, με την νίκη τους να δημιουργεί μια πιθανή επίδειξη δύναμης με τους SCU σε μια αντιπαλότητα που χτίζεται εδώ και δύο εβδομάδες.Tag Team Championship Tournament Semifinal: SCU vs. The Dark Order


Σε ένα ματς στο οποίο ειδαμε την άφιξη των InnerCircle, οι SCU κατάφεραν να πάρουν την νίκη εναντίων των Dark Order, ο οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι σήμερα. Την επόμενη εβδομάδα, οι SCU και οι Lucha Brothers θα αναμετρηθούν στον τελικό του Tag Team Tournament.
Kenny Omega vs. Joey Janela

Kenny Omega και Joey Janella αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες. Ο Kenny Omega βοήθησε τον Janella, θέτοντας τον ως μια σοβαρή απειλή για οποιονδήποτε στο ρόστερ. Αυτό έγινε σε ένα ματς στο οποίο ο Janella δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα "όπλα" του, με αποτέλεσμα ο "Bad Boy" Janella να αναγνωριστεί ως wrestler και όχι ως ένα hardcore gimmick.


Το πλήθος αγάπησε και τους δύο αγωνιζόμενους, οι οποίοι ξεπλήρωσαν την αγάπη του κόσμου μέσα από τις τεράστιες επιδόσεις τους. Η νίκη του Omega ήταν η πιο σωστή επιλογή, όχι μόνο για να αποκαταστήσει το αρνητικό του ρεκόρ, αλλά και για να χτίσει momentum καθώς προετοιμάζεται για το ματς με τον Jon Moxley στο Full Gear.
"Cody Speaks"

Ο Tony Schiavone πήρε συνέντευξη από τον Cody, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση του με τον AEW Champion, Chris Jericho, στο Full Gear PPV.

Πριν ο American Nightmare μπορέσει πραγματικά να "βουτήξει" στον σημαντικότερο αγώνα της καριέρας του, ο Jericho τον διέκοψε, αποκαλόντας τον "millenial bitch" και τον προειδοποίησε να βγει έξω πριν υπομείνει ένα χτύπημα στα χέρια των InnerCircle.

Ο Cody όντας μόνος του, δεν επιχείρησε να κατευθυνθεί προς τον Jericho. Η μουσική "χτύπησε" και ο αδερφός του, Dustin Rhodes εμφανίστηκε κοιτάζοντας να φέρει στα ίσια τους αριθμούς. Ο MJF εντάχθηκε στη συνέχεια, με το κοινό να ζητωκραυγάζει. 

Μετά από την εμφάνιση του MJF, μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Diamond Dallas Page εμφανίστηκε, φέρνοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα των InnerCircle σε ένα πιο ευχείριστο "5-4".


Οι "babyfaces" πήδηξαν πανώ από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατευθύνθηκαν στο skybox, όπου οι "heels" παρακολουθούσαν τους αγώνες. Ο Chris Jericho και οι συνεργάτες του μπήκαν στο κουτί για να προστατευθούν, με αποτέλεσμα να εξοργίσουν τον Cody, ο οποίος τύλιξε το χέρι του με το κασκόλ του MJF και έσπασε το γυάλινο παράθυρο. Μάχη ξέσπασε στον διάδρομο, με την ασφάλεια να χωρίζει τις δύο πλευρές. Η μάχη τελέιωσε με τον Jericho να δείχνει στον Cody πως αυτός και η ομάδα του έχει εισιτήρια για το event.The Young Bucks vs. Best Friends

Με ένα "More Bang For Your Buck" στον Taylor, οι Young Bucks κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη σε ένα πολύ καλό ματς. Μετά το τέλος του αγώνα, οι Bucks δήλωσαν πως δέχονται να αντιμετωπίσουν τους Santana και Ortiz στο Full Gear.
Dr. Britt Baker vs. Jamie Hayter

Σε ένα ματς "εντός έδρας", η Britt Baker κατάφερε να πάρει την νίκη με submission, μετά από ένα Rings of Saturn και ένα Mandible Claw, μια κίνηση την οποία οι σχολιαστές ονόμασαν "Lockjaw".


Jon Moxley vs. Pac

Στο main event της βραδιάς, Moxley και Pac αναμετρήθηκαν σε ένα πολύ καλό ματς γεμάτο ένταση και πάθος. Σε αυτό βοήθησαν και οι σχολιαστές, οι οποίο ανέδειξαν απίστευτα την ιστορία των δύο αντιπάλων. Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος μετά από την λήξη του χρόνου, κάτι το οποίο ξεχωρίζει το AEW από τα υπόλοιπα promotions.Αποτελέσματα Dynamite 23/10/2019

- Οι Lucha Brothers κέρδισαν τους Private Party
- Οι SCU κέρδισαν τους The Dark Order
- Ο Kenny Omega κέρδισε τον Joey Janela
- Οι Young Bucks κέρδισαν τους Best Friends
- Η Dr. Britt Baker κέρδισε την Jamie Hayter
- Ο αγώνας "Jon Moxley vs. Pac" έλειξε ισόπαλος
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ιδρυτικό μέλος του Rings of Pain. Μουσικός παραγωγός που ασχολείται επίσης με την γραφιστική και το pro wrestling. Απογοητευμένος με την σημερινή κατάσταση του wrestling, αλλά συνεχίζει να ελπίζει για το θαύμα. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team