Responsive Ad Slot

Welcome

5 πράγματα που θέλουμε από το AEW

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

/ από Μύστης

Οι μέρες κυλούν και οδεύουμε στο μεγάλο Pay-Per-View του Αυγούστου, το ALL OUT και στην ανάδειξη του πρώτου πρωταθλητή στην ιστορία του AEW. Περίπου δύο μήνες και κάτι, πριν ξεκινήσουν επίσημα, τα εβδομαδιαία shows. Και αυτή είναι η λίστα με τα πέντε πράγματα που θέλουμε να δούμε στην καινούρια εταιρεία.

5) Aggressive προϊόν

Σε ελεύθερη μετάφραση, wrestling για ενήλικες (ή τουλάχιστον από 15 και άνω). Το wrestling πρέπει να αποκτήσει και πάλι έναν εκπρόσωπο, όπου όταν θα βάλεις κάποιον "άσχετο" με το είδος να το παρακολουθήσει, να καταλάβει με τι ακριβώς έχει να κάνει. Θέλουμε έντονες λογομαχίες, ενδιαφέρουσα δράση, ένταση και "βία" όπως πρέπει να είναι σε ένα τέτοιο προϊόν. Δεν θέλουμε reality show. Το wrestling είναι σκηνοθετημένο, όχι ψεύτικο. Το μήνυμα πρέπει να δοθεί.

4) Συνοχή

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να έχει ξεκινήσει ήδη, παρόλα αυτά το αναφέρω. Θέλουμε να υπάρχει μία συνέχεια και να αιτιολογείται το κάθε segment ή κάποιο γεγονός. Δεν θέλουμε αδιάφορες ήττες, πρέπει να βγάζει νόημα η κάθε δραστηριότητα στο show.

3) Pay-Per-View με μεγάλο κύρος

Ξέρω ότι αυτό απαιτεί χρόνια για να επιτευχθεί, αλλά πρέπει να είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Το WCW είχε το StarrCade, το WWE έχει την WrestleMania. Το All Elite Wrestling, όσο μεγαλώνει πρέπει να στοχεύσει στην διοργάνωση ενός PPV που θα είναι ο καθρέφτης της εταιρίας. Να είναι ο θεσμός που οι fans θα προσμένουν μια βραδιά εντελώς ξεχωριστού θεάματος και εξέλιξης από όλες τις υπόλοιπες βραδιές του χρόνου.

2) Χτίσιμο χαρακτήρων

Από τα πιο βαρυσήμαντα πράγματα που επιβάλλεται να επιτευχθούν. Το wrestling το αγαπήσαμε λόγω των ιδιαίτερων χαρακτήρων που μας συνάρπασαν και το AEW οφείλει να χτίσει νέους, ώστε να μπορέσει να γίνει ελκυστικό. Η εποχή και τα πρότυπα ενός παλαιστή είναι διαφορετικά με αυτά που συνηθίσαμε οι παλαιότεροι, αλλά με σωστή διαχείριση και φρέσκες ιδέες, όλα μπορούν να γίνουν. Θέλουμε ισχυρές προσωπικότητες που θα μπορέσουν να ιντριγκάρουν τον κόσμο.

1) Καθιέρωση ως μεγάλο brand

Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον Khan και τα οικονομικά, αλλά φυσικά όλα συνδέονται μεταξύ τους. Και εννοείται πως για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνουν όλα τα προαναφερθέντα. Κακά τα ψέμματα, απ' την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της εταιρίας έχει την απαιτούμενη οικονομική δύναμη και απ 'την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι αυτό, σημαίνει πως ταυτόχρονα μπαίνει και σε έναν ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες βιομηχανίες.

To AEW, πρέπει να θέσει ένα πλάνο, ώστε να γνωστοποιηθεί σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να γίνει ένα ισχυρό brand που θα μπορεί να στέκεται αντάξια απέναντι στους ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα με την τωρινή κατάσταση στο wrestling, μία πιθανή ισχυροποίηση της εταιρίας του Khan θα αποτελούσε κιβωτό για την καριέρα πολλών παλαιστών αλλά και για το ίδιο το επαγγελματικό wrestling.
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Λάτρης του wrestling, του ποδοσφαίρου και της καλής μουσικής. Γουστάρει με 1000 το ραδιόφωνο και τις σειρές. Ασχολείται ενεργά με την ραπ. Ακολούθησέ τον στο Facebook, Instagram και Twitter

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team