Responsive Ad Slot

Welcome

SmackDown Live 14/5/19: Αντίστροφη μέτρηση

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

/ από Φώτης Καρακώστας
Photo Credit: WWE.COM

Στο τελευταίο show πριν το MITB και στο τελευταίο στο Λονδίνο, το κοινό του WWE είχε την ευκαιρία να δει νέες συμμαχίες, νέες επιθέσεις , χρήση της Wild Card αλλά και μερικούς αγώνες.


Το show ξεκίνησε με την συνέχεια της συζήτησης μεταξύ Miz και Reigns αναφορικά με τον κοινό τους αντίπαλο, Shane McMahon. O ίδιος για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ώστε να τους διακόψει αλλά και να τους επιτεθεί. Προφανώς, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο μόνος, έτσι εκτός από τον Elias πήρε με το μέρος του και τους νέους SmackDown Live Tag Team Champions, Daniel Bryan και Erick Rowan. Έτσι έχουμε τον Miz και τον Reigns να αντιμετωπίζουν μια συγχρονισμένη επίθεση από τον Shane, τον Elias, τον Daniel Bryan και τον Rowan. Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκαν οι Usos βοηθώντας τους Miz και Reigns και τρέποντας σε φυγή του άλλους.

Photo Credit: WWE.COM
Andrade vs. Finn Bálor vs. Ali vs. Randy Orton 

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, είχαμε ένα πρόγευμα του τι θα ακολουθήσει στο MITB καθώς είδαμε ένα Fatal 4-Way Match μεταξύ των συμμετεχόντων του Ladder Match της Κυριακής. O Αndrade που μετρά ήδη μια σειρά καλών εμφανίσεων και αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του για τον πρώτο του αγώνα τίτλου κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. Στο τέλος μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση ανέβηκε στην σκάλα με σκοπό να πιάσει τον χαρτοφύλακα, όμως εκείνη την στιγμή κάνοντας χρήση της Wild Card ήρθε ο Ricochet για να του στερήσει την χαρά ρίχνοντας τον κάτω.

Photo Credit: WWE.COM

Shane McMahon, Elias, Daniel Bryan & Rowan vs. Roman Reigns & The Usos

Στην συνέχεια των όσων έγιναν στην αρχή του show, ο Shane και το crew του αντιμετωπίζουν τον Reigns και τους Usos σε ένα 4-on-3 Handicap Match. Από αυτό τον αγώνα να σημειωθεί πως έχει απαγορευτεί οποιαδήποτε συμμετοχή του Miz καθώς σε περίπτωση που προσπαθούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επέμβει θα ακυρωνόταν ο Steel Cage αγώνας του στο MITB εναντίον του Shane.

Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι Usos και Roman τα πήγαν αρκετά καλά φτάνοντας πολύ κοντά στην νίκη. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Shane κατάφερε να γυρίσει την ροή του αγώνα και με ένα Coast to Coast πάνω στον Jey Uso πήρε τη νίκη. Ο αγώνας τελείωσε όμως αυτός και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, έδειχναν την διάθεση να συνεχίσουν την επίθεση. Σε εκείνο το σημείο η μουσική του Miz ακούγεται ο ίδιος τρέχει μανιασμένα αγκαλιά με μια καρέκλα προς το μέρος του με τον Shane να είναι ο πρώτος που τρέχει μακριά. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του δυστυχώς δεν πρόλαβαν και δέχθηκαν την επίθεσή του. Να σημειωθεί εδώ πως ο Miz επιτέθηκε μετά το τέλος του αγώνα και έτσι θα ισχύσει κανονικά ο αγώνας του εναντίον του Shane στο MITB.

Photo Credit: WWE.COM


The Kabuki Warriors vs. Mandy Rose & Sonya Deville

Mε τις πρωταθλήτριες The IIconics να βρίσκονται στην θέση των σχολιαστών, ξεκίνησε ένας αγώνας μεταξύ των The Kabuki Warriors (Asuka, Sane) και των Rose και Deville. Η αγαπημένη ομάδα της Paige που σε όλη την διάρκεια του αγώνα βρισκόταν έξω από το ring και παρακολουθούσε ξεκίνησε αρκετά δυνατά και παρά την εμπειρία των αντιπάλων τους κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Photo Credit: WWE.COM


The Kevin Owens Show

Μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, Owens και Kingston θα βρεθούν άλλη μια φορά αντιμέτωποι πριν τον αγώνα τίτλου στο MITB. Ο Οwens, κάλεσε τον Kingston στο show του, αυτός πήγε και είχαν μια συνομιλία... εξ αποστάσεως καθώς ο Owens βρισκόταν στα παρασκήνια. Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν, ο Owens πήγε προς το ring αλλά τελευταία στιγμή γύρισε πίσω μη δείχνοντας πρόθυμος να επιτεθεί στον Kofi. Ο πρωταθλητής όμως είχε άλλα σχέδια, κυνήγησε τον Owens και του επιτέθηκε μέχρι που ο Sami Zyan εμφανίστηκε να βοηθήσει τον φίλο του. Οι δυο τους ταλαιπώρησαν πολύ τον Kingston που στο τέλος ωστόσο τους έδωσε το μάθημά τους, με τη βοήθεια του Xavier Woods.

Photo Credit: WWE.COM


Αποτελέσματα αγώνων:

- O Andrade κέρδισε τους Finn Balor, Randy Orton και Ali
- Oι Shane McMahon, Elias, Daniel Bryan & Rowan κέρδισαν τους Roman Reigns & The Usos
-Οι Kabuki Warriors κέρδισαν τις Mandy Rose και Sonya Deville
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Τον λένε Φώτη, είναι 23 και έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας. Του αρέσουν πολύ τα videos games, οι ταινίες, το μπάσκετ και η πίτσα. Από δραστηριότητες… συνήθως κοιμάται. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team