Responsive Ad Slot

Welcome

Θεωρίες για το βίντεο του Jon Moxley

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

/ από Αλέξανδρος Τομπαζίδης

Όπως έχουμε ενημερώσει, ο Dean Ambrose επέστρεψε δυναμικά ως Jon Moxley με βίντεο στο ίντερνετ χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτεται εμφανώς ο επόμενος του προορισμός. Μετά από προσεκτική ανάλυση, αυτές είναι οι επικρατέστερες θεωρίες.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Ambrose έληξε στις 30 Απριλίου και το βίντεο αναρτήθηκε στη 1 Μαΐου που σημαίνει ότι ήταν ελεύθερος από το WWE.

Από την παρακολούθηση του βίντεο, καταλαβαίνει κανείς ότι θα συμμετέχει σε κάποια εταιρία wrestling, καθώς έχει υψηλό κόστος παραγωγής, κάτι που ο Ambrose θα δυσκολευόταν να κάνει μόνος του. Όμως έχει και διάφορα στοιχεία που ίσως προδίδουν τον επόμενο του προορισμό.

Το βίντεο ξεκινά με τον Moxley να βρίσκεται στην φυλακή και να μετράει μέρες στον τοίχο. Εάν προσθέσουμε αυτές τις μέρες το σύνολο είναι 25. Στις 25 Μαΐου γίνεται το μεγάλο Pay-per-View του AEW, Double or Nothing.

Άλλοι λένε ότι αρχικά βρίσκεται σε Άσυλο ψυχασθενών (Ambrose Asylum) και όχι σε φυλακή, δείχνοντας έτσι ότι ξεφεύγει από τον παλιό του εαυτό.

Στην συνέχεια, βλέπουμε ζάρια στο πάτωμα τα οποία χρησιμοποιούνται ως υλικό προώθησης του Starrcast 2, το οποίο γίνεται το ίδιο Σαββατοκύριακο με το Double or Nothing και είναι ανεπίσημα συνδεδεμένο με το AEW. Επίσης, ο αριθμός που δείχνουν τα ζάρια είναι το 2 και το 5 (25 Μαΐου).

Σε άλλα συμβολικά γεγονότα του βίντεο, ένα μεγάλο σκυλί κυνηγάει τον Ambrose πριν ξεφύγει. Μάλλον εννοεί τον Big Dog, Roman Reigns.

Στα τεχνικά του θέματος, ο Ambrose εφόσον το έχει αποφασίσει, μπορεί να εμφανιστεί κανονικά στο Double or Nothing, διότι δεν υπάρχει η γνωστή απαγόρευση 90 ημερών. Αυτό ισχύει όταν το WWE αποδεσμεύει κάποιον, ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά έληξε το συμβόλαιο του Lunatic Fringe.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο αντιπρόεδρος του AEW, Cody Rhodes, έκανε λάικ στο συγκεκριμένο βίντεο. Ακόμη, ο λογαριασμός που ανέβηκε το βίντεο είναι ο παλιός του Ambrose στο WWE, που απλά άλλαξε το όνομα χρήστη, γιαυτό και τον ακολουθούν πολλοί αστέρες ακόμα και το ίδιο το WWE. Μένει να δούμε αν θα μείνει έτσι η κατάσταση.

Η τελευταία και πιο απίθανη θεωρία, είναι πως το βίντεο είναι παραγωγής WWE! Θεωρίες λένε, πως ο Vince McMahon θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ντόρο γύρω από το όνομα του Ambrose, έκανε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην περσόνα του. Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι του έγινε νέα προσφορά συμβολαίου κρυφά και την έχει δεχτεί. Όμως, κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο καθώς η επένδυση που είχε κάνει το WWE στον Ambrose σαν όνομα και διαφήμιση δεν δικαιολογεί τέτοια αλλαγή. Επίσης, είναι γνωστό ότι ο Vince προτιμάει τα δικά του δημιουργήματα από το να χρησιμοποιεί ονόματα παλαιστών πριν έρθουν στην εταιρία.

Ο χρόνος θα δείξει τι από όλα ισχύει. Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τους φαν του, πλέον, Jon Moxley
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Φοιτητής πολυτεχνείου που άμα διάβαζε όσο βλέπει ταινίες-σειρές και παίζει playstation, τώρα θα ήταν στη NASA. Κάθε φορά που κλείνει το φως εύχεται να είναι ο Undertaker από πίσω του και να φάει chokeslam. Έχει όρεξη για ζωή όσο όρεξη έχει ο Lesnar να εμφανίζεται. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team