Responsive Ad Slot

Welcome

Jon Moxley: "Γι' αυτό έφυγα από το WWE"

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

/ από Νίκος Γκιώνης
Photo Credit: WWE
O Jon Moxley, ή αλλιώς Dean Ambrose, βρέθηκε καλεσμένος στο Talk Is Jericho και μίλησε στον Jericho για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο WWE και τους λόγους που τον ώθησαν στην έξοδο από την εταιρεία.

Στο podcast το οποίο ηχογραφήθηκε μερικές μέρες πριν το Double Or Nothing, o Moxley προχώρησε σε φοβερές αποκαλύψεις για αυτά που έζησε στα παρασκήνια του WWE και τις σχέσεις του με το WWE.

Αρχικά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο WWE για τα 8 χρόνια που πέρασε εκεί και παραδέχτηκε ότι η εμπειρία του εκεί τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Στη συνέχεια, ο Moxley έβγαλε από μέσα του ό,τι κρατούσε εδώ και πολύ καιρό. Αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να αποχωρήσει από το WWE από το καλοκαίρι του 2018, όταν ήταν ακόμη εκτός δράσης με τραυματισμό. Δεν το έκανε όμως, για να μην έχει επιπλοκές με το συμβόλαιό του και για να μην κάνει κακό στην Renee Young, με την οποία είναι παντρεμένος.

Μίλησε για αρκετές περιπτώσεις στις οποίες διαφωνούσε με τα promo που του έδιναν οι σεναριογράφοι, τα οποία θεωρούσε ηλίθια. Πίεσε πάρα πολλές φορές να αλλάξει τα λόγια του αλλά δεν τα κατάφερνε πάντα.

Ο Vince McMahon έδειχνε να μην καταλαβαίνει αυτά που του έλεγε ο πρώην WWE Champion και θεωρούσε ότι τα λόγια του Ambrose θα του κάνουν καλό, αν και στην πράξη αποδείχτηκε το αντίθετο.

Δεν του άρεσε καθόλου η δουλειά του σαν heel, καθώς ήξερε πως οι προσβολές του για τη μυρωδιά και τις αρρώστιες του κοινού δεν θα περάσουν. Μάλιστα, υπάρχουν πολλά λόγια που κόπηκαν, τα οποία αν είχαν ειπωθεί θα ήταν ακόμα χειρότερη η κατάσταση.

Η μέρα που ήταν 100% σίγουρος ότι θα αποχωρήσει ήταν στο promo με τον γιατρό που του έκανε ενέσεις. Οι σεναριογράφοι τον ανάγκασαν να πει κάτι για τον Roman Reigns και τη μάχη του με την λευχαιμία, κάτι που τον εκνεύρισε πάρα πολύ. Σε μια άλλη περίπτωση, μάλιστα, του είχαν γράψει μια εξαιρετικά άσχημη ατάκα για τον Reigns, τόσο που αρνήθηκε, όχι μόνο να την πει σε promo, αλλά και να την αποκαλύψει στον αέρα στο podcast, καθώς όποιος την έγραψε θα έπρεπε να ντρέπεται.

Πέρασε πολλούς μήνες που μετρούσε τις μέρες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και δεν κοίταξε καν το νέο συμβόλαιο που του προσέφερε το WWE. Για την εμφάνισή του The Shield's Last Chapter στο WWE Network εισέπραξε 500 δολάρια.

Τέλος, δήλωσε απόλυτα χαρούμενος με το σημείο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, καθώς νιώθει αναγεννημένος και ότι έχει την ευκαιρία να είναι ξανά ο εαυτός του.

Σας συστήνουμε, σαν Rings Of Pain, να μην αρκεστείτε σε αυτήν την περίληψη και να ακούσετε ολόκληρο το podcast για να έχετε πλήρη εικόνα των λεγόμενων του Moxley αλλά και των παρεμβάσεων του Jericho.

Το promo στο οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει ο Ambrose.

Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings οf Pain. Σπουδάζει ιστορία και αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Βαριέται εύκολα αλλά αν του δώσεις φαγητό, μέταλ, μπάσκετ και wrestling μπορείς να τον κρατήσεις ευτυχισμένο για πάντα. Ακολούθησέ τον στο Facebook, Instagram και Twitter

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team