Responsive Ad Slot

Welcome

Rings of Pain News: Ακολούθησε το Rings of Pain στο Instagram/Twitter: @ringsofpain.

Τέσσερις λόγοι που ο Undertaker επέστρεψε στο RAW

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

/ από Κωνσταντίνος Μπακόλας
Photo Credit: WWE

Η Wrestlemania 35 πέρασε αφήνοντας ικανοποιημένους τους οπαδούς του WWE οι οποίοι είδαν τον Kofi Kingston να γίνεται πρωταθλητής , τον Seth Rollins να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του " Beast Slayer" παίρνοντας τον τίτλο από τον Brock Lesnar και την Becky Lynch ή αλλιώς " The man" να κατακτά τον τίτλο τόσο του RAW όσο και του Smackdown. Μια όμως ερώτηση που στο τέλος της 7ωρου σόου είχαν οι (τηλε)θεατές σε όλο τον κόσμο ήταν... πού είναι ο Undertaker;

Πέρασαν 19 χρόνια, από το 2000 δηλαδή, από  την τελευταία φορά που ο θρύλος του WWE έλειπε από το μεγαλύτερο σόου της χρονιάς. Ο "phenom" κατάφερε και πάλι να ξεσηκώσει το πλήθος του Monday Night RAW με την αναπάντεχη εμφάνιση του. Πάμε να δούμε τέσσερις λόγους για τους οποίους επέστρεψε στο RAW.

Photo Credit: WWE
  

1: Ενίσχυση του RAW

Είναι λογικό πως μετά από ένα 7ωρο σόου, το οποίο θεωρείται παράλληλα και το σπουδαιότερο της χρονιάς, το πρώτο μετά-Wrestlemania RAW θα πρέπει να ρίξει τους ρυθμούς και να ξεκινήσει από το μηδέν το χτίσιμο νέων ιστοριών. Οι παλαιστές όσο κι αν προσπαθήσουν να προσφέρουν θέαμα, είναι εξαντλημένοι από τις προεργασίες για το σωστό αποτέλεσμα της Wrestlemania και από τα απανωτά ταξίδια, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον από την μια βραδιά στην άλλη να είναι αρκετά μειωμένο. Σύμφωνα με πηγές, μάλιστα, οι θεατές που παρευρέθηκαν στο RAW της περασμένης Δευτέρας ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το πολύ χαμηλού επιπέδου σόου με αποτέλεσμα να φωνάζουν συνθήματα ζητώντας αποζημιώσεις. Εκεί είναι που ο ρόλος του Undertaker ήταν πολύ σημαντικός.


Photo Credit: WWE

Η εμφάνιση του "Taker" έδωσε από μόνη της στους θεατές έναν πολύ καλό λόγο να λησμονήσουν τα συνθήματα περί αποζημιώσεων και να απολαύσουν την πιο ατμοσφαιρική-εντυπωσιακή είσοδο στην ιστορία του WWE, καθώς και τον ίδιο τον Undertaker, ο οποίος έριξε και λίγο ξύλο στον Elias με μια κλωτσιά αλλά και με τα χτυπήματα που τον αντιπροσωπεύουν, "Chokeslam" και φυσικά "Tombstone Piledriver". Ως αποτέλεσμα, ο πιο πιστός εργάτης του WWE φρόντισε και πάλι στα δύσκολα να είναι εκεί για να προσφέρει θέαμα στους θεατές του WWE.
                                           
2: Ηλικία και απόσυρση

Δεν είναι ψέμα, όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, πως τα χρόνια περνάνε ακόμα και για τον "απέθαντο" Undertaker, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τα 54 χρόνια του. Ύστερα από σχεδόν 31 χρονιά από το ντεμπούτο του στο Survivor Series και μετά από σχεδόν 12 επεμβάσεις στα γόνατα, αμέτρητους τραυματισμούς και φυσικά περασμένη ηλικία, ο "phenom" δεν είναι αυτός που ήταν. Πλέον κάποιος νέος φαν του WWE δεν θα έχει την ευκαιρία να δει τον 2.07 σε ύψος γίγαντα να περπατά τα σχοινιά, να σηκώνει τον αντίπαλο στα 3 μέτρα (με το " The Last Ride") και φυσικά να κάνει το άλμα έξω από το ρινγκ και πάνω από τα σχοινιά. 


Παρόλα αυτά, στην πρόσφατη σελίδα που δημιούργησε ο άνθρωπος πίσω από τον θρυλικό χαρακτήρα του WWE, Mark Calaway, αναρτήθηκε μια δημοσίευση φανερώνοντας την εντυπωσιακή σωματική διάφορα ως αποτέλεσμα διατροφής που τον οδήγησε να χάσει περίπου 12 κιλά, κάτι που έγινε ολοφάνερο και από την τελευταία του εμφάνιση. Είναι, λοιπόν, λογικό ο Undertaker να θέλει να αξιοποιήσει την τωρινή του εκπληκτική φυσική κατάσταση ως μέσο επέκτασης του χρόνου του στα ρινγκ και να δώσει ότι ακόμα του απομένει έως ότου κρεμάσει τα γάντια και την κάπα του για πάντα στο Hall of Fame του WWE.
                                                
Photo Credit: WWE

3: Σαουδική Αραβία

Είναι ευρέως γνωστό, πως το WWE έχει ήδη προγραμματίσει ένα ακόμα σόου στην Σαουδική Αραβία όπως ακριβώς έκανε και τον Νοέμβριο του 2018. Παρ' όλη την μεγάλη προετοιμασία και τον προγραμματισμό "εμπορικών" αναμετρήσεων όπως του Rey Mysterio με τον Randy Orton και φυσικά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Shawn Michaels στο πλάι του Triple H (DX) με αντιπάλους τους Kane και Undertaker (Brothers of Destruction), το σόου δεν άφησε καλές εντυπώσεις στους φαν. Ένα ακόμα τέτοιο, το οποίο τελείται φυσικά εξαιτίας και των μεγάλων κερδών που έχει η εταιρία, θα πρέπει να στηθεί πολύ καλά και να φροντίσει να σβήσει από τις μνήμες των οπαδών το αντίστοιχο περσινό.


Φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις ένα σόου σε μια τόσο πλούσια χώρα από το να επιστρατεύσεις έναν από τους διασημότερους χαρακτήρες, τον Undertaker. Oπως και προηγουμένως αναφέρθηκε, ο "Taker" βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και με την παρουσία του στην Σαουδική Αραβία το WWE είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη εξασφαλίσει ένα "sold out" σε εισιτήρια στην αρένα της Αραβίας. Τέλος, πηγές αναφέρουν πως αντίπαλος του θα είναι ο Elias , στον οποίο προσφάτως επιτέθηκε στο RΑW , ένας παλαιστής με τον οποίο ο 54χρονος Undertaker δεν θα χρειαστεί να δεχτεί πολλά χτυπήματα χάρη στον τρόπο παιχνιδιού του, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα τραυματισμού και παράλληλα αυξάνοντας την πιθανότητα για το στήσιμο ενός πολύ καλού ματς από άποψης θεάματος.

Photo Credit: WWE

4: Η αγάπη του "Taker" για το WWE

Όλοι όσοι παρακολουθούν τα αθλήματα που εξελίσσονται στον κόσμο, θα ξέρουν πως όσο καλή κι αν είναι η φυσική κατάσταση ενός αθλητή, η ηλικία των 35-40 θεωρείται ήδη  προχωρημένη. Κι όμως, το αξιοσημείωτο είναι πως στον κόσμο των αθλημάτων οι υπάλληλοι του WWE συχνά φτάνουν την ηλικία των 50 για να αποσυρθούν, αν και κάνουν, αν όχι την πιο δύσκολη, μια από τις πιο απαιτητικές δουλείες στον κόσμο, καθώς η πλειονότητα αυτών δουλεύει περίπου 320 μέρες τον χρόνο. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο, η δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος ο όποιος πλέον έχει κάνει στα ρινγκ ολόκληρου του κόσμου ένα νέο σπίτι, ακόμα κι αν αυτός λέγεται Undertaker.

                                           
Photo Credit: WWE

Οι λογικοί ανάμεσα μας θα έλεγαν πως ένας 54χρονος με αμέτρητους τραυματισμούς, λαμπρή καριέρα και φυσικά εξασφαλισμένο εισόδημα θα έπρεπε να αποσυρθεί. Αν δούμε, όμως, τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία θα καταλάβουμε την ανάγκη που έχει ο " Taker" να μεταμορφώνεται έστω για λίγο στον δαίμονα του "Death Valley" και να παίρνει την αγάπη του κόσμου, η όποια είναι αμέτρητη.


Φυσικά, ο Undertaker αποτελεί ένα απλό παράδειγμα του παραπάνω επιχειρήματος, αφού είναι πολλοί αυτοί που παρακάλεσαν ή συμφώνησαν για ένα τελευταίο ματς, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. Ο "Nature Boy" Ric Flair έπαιξε το τελευταίο ματς του στα 59, ο Batista έβαλε σε ρίσκο την λαμπρή καριέρα που χτιζει από το 2010,για έναν ακόμη γύρο στα ρινγκ που τον ανέδειξαν, ενώ ακόμα και ο Shawn Michaels που χρόνια αντιστεκόταν, δεν άντεξε εν τέλει να μην συμφωνήσει για μια ακόμη μάχη.

Όλα αυτά αποδεικνύουν την αγάπη που τρέφουν όλοι αυτοί που μεγάλωσαν, αναδείχθηκαν και καταξιώθηκαν στα ρινγκ του WWE. Ο Undertaker είναι ένας από αυτούς και αν μπορεί θα βρίσκεται στα ρινγκ μέχρι τελικής πτώσεως, γιατί ο Undertaker αγαπά πραγματικά το WWE.


Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ένας ακόμα φοιτητής ο οποίος πέρα από τα πολλά ενδιαφέροντα, όπως τραγούδι και κιθάρα, έχει ως μεγάλη αγάπη το WWE. Στην τελική ποιον θα χάλαγε, πέρα απο τα κλαμπ και τα ξενύχτια, να 'χει καλή παρέα με λίγο WWE. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team