Responsive Ad Slot

Welcome

Rings of Pain News: Ακολούθησε το Rings of Pain στο Instagram/Twitter: @ringsofpain.

Τέσσερις προτάσεις για το Superstar Shake-up

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

/ από Κωνσταντίνος Μπακόλας
Photo Credit: WWE.COM
  
To superstar shake-up έχει φτάσει και είναι έτοιμο να δώσει στους φαν του WWE αυτό που επιζητούν από το συγκεκριμένο show... πολλές εκπλήξεις και ανανέωση των ήδη υπαρχόντων ρόστερ. Πολλοί superstars θα μεταπηδήσουν από το ένα "Brand" στο άλλο δίνοντας έτσι τροφή στους σεναριογράφους του για την δημιουργία νέων μονομαχιών.


Ποιοι είναι όμως αυτοί που πρέπει να παραμείνουν και ποιοι που πρέπει να μεταπηδήσουν από το ένα ρόστερ στο άλλο;

1: O Braun Strowman στο Smackdown 

Photo Credit: WWE.COM

O Braun Strowman είναι ένας από τους πλέον μεγαλύτερους σταρ του WWE, αφού πλέον έχει "αναλάβει" τα καθήκοντα του γίγαντα της εταιρείας, ύστερα και από την ανεπίσημη απόσυρση του Big Show. Ο Strowman έκανε το ντεμπούτο του στο πλάι της Wyatt Family, το 2015,  όπου ήταν το μεγάλο όπλο του αρχηγού της ομάδας Bray Wyatt. Από 'κει και πέρα, και κυρίως ύστερα από την διάλυση της ομάδας, ο γίγαντας του WWE ακολούθησε τον δικό του δρόμο της καταστροφής, αφού κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθεί ως μια υπολογίσιμη και όχι μόνο δύναμη, αλλά και να δικαιολογήσει σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτηρισμό του ως "Monster Among Men". Ο Strowman κατάφερε να επιβληθεί ακόμα και στους σκληρότερους ανταγωνιστές του μέσα στα ρινγκ, όπως ο Brock Lesnar ή ο Roman Reigns, διαλύοντας τα όλα στο πέρασμά του.

Παρά ταύτα , αν κάποιος αναγνώστης που μόλις άρχισε να ασχολείται με τον κόσμο του WWE σταματούσε εδώ την ανάγνωση θα υπέθετε πως το "θηρίο" αυτό θα ήταν πρωταθλητής ή θα είχε υπάρξει. Κι όμως αυτό είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του πολύ δυνατού, κατά τ' άλλα, χαρακτήρα ονόματι Braun Strowman. Πλέον η ανάγκη μεταπήδησης του Strowman στο Smackdown είναι απαραίτητη έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους να αποδείξει την ανωτερότητα του, όχι με το να σπάει αμάξια, να αναποδογυρίζει φορτηγά (αν και εντυπωσιακό) και να έχει κεντρικό ρόλο 4 ώρες μακριά απο το main event της Wrestlemania, αλλά με το να κατακτά ζώνες. Στο "brand" του Smackdown , ο γίγαντας του WWE έχει την δυνατότητα να αναγεννηθεί στο πραγματικό τέρας που όλοι είχαν εξαρχής στο μυαλό τους.2: Ο AJ Styles στο Monday Night RAW

Photo Credit: WWE.COM
Ακόμα κι αν ανάμεσα στους εκατομμύρια φαν του WWE υπάρχει κάποιος που δεν συμπαθεί τον AJ Styles, θα πρέπει να παραδεχθεί το μεγαλείο αυτού του εκπληκτικού αθλητή. Ο Styles σε αντίθεση με πολλούς άλλους παλαιστές έχτισε ένα μεγάλο όνομα έξω από τα δοξασμένα ρινγκ του WWE, φτάνοντας σε ηλικία 40 ετών για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Royal Rumble του 2016. Από τότε, ο "phenomenal one" πήγε στο Smackdown Live από όπου κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τόσο να δικαιολογήσει στο έπακρο τον χαρακτηρισμό που τον αποκαλεί καλύτερο παλαιστή της εποχής μας, όσο και να κερδίσει τον σεβασμό όλων στο WWE. Ο Styles κατάφερε, επίσης, όχι μόνο να γίνει WWE Champion του Smackdown Live, αλλά και να υπερασπιστεί επιτυχώς τον τίτλο του απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους όπως ο Shinsuke Nakamura και ο Samoe Joe. 

Παρά ταύτα, όσο κι αν είναι αδύνατον να μην θες έναν τέτοιον πρωταθλητή, ο Styles τα έχει βάλει με όλους και τα έχει καταφέρει όλα στο Smackdown. H μεταφορά του στο Raw θα ήταν καλή τόσο για τον ίδιο, αφού θα δοκιμαζόταν με νέους αντιπάλους που χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη δύναμη (Roman Reigns, Brock Lesnar, Drew McIntyre) αλλά παράλληλα και για τους υπόλοιπους παλαιστές του μπλε brand, οι οποίοι καλώς ή κακώς βλέπουν να παραμερίζονται στο μεγαλείο του Styles (Nakamura, Jeff Hardy). Αλλά πέρα από όλα αυτά, ποιος δεν θα ήθελε να δει μονομαχίες που η γρηγοράδα και εξυπνάδα του Styles θα έβρισκε απέναντί της την αμέτρητη δύναμη του McIntyre και του Reigns.
        
3: Ο Samoe Joe μένει στο Smackdown

Photo Credit: WWE.COM

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στο WWE είναι ο Samoe Joe. Ο Joe, όπως ακριβώς και ο Styles, αναδείχθηκε σε εταιρείες πάλης έξω από το WWE, όπου και δημιούργησε ένα πολύ δυνατό όνομα, αρκετό για να τραβήξει το ενδιαφέρον της μεγαλύτερης εταιρείας επαγγελματικής πάλης στον κόσμο. Από όταν ήρθε, απέδειξε γρήγορα πως τα παραπανίσια κιλά που τον περιβάλλουν είναι απλά μια παραπλανητική εικόνα για το τι επρόκειτο να παρακολουθήσει ένας θεατής που θα τον δει μέσα στο ρινγκ. Ο Samoe Joe, αφού έκανε ένα καταιγιστικό πέρασμα από το NXT, ήρθε στο main roster και κατάφερε να περάσει στους φαν την σκληρότητα που τον χαρακτηρίζει, με τους φαν συχνά να φωνάζουν στους αντιπάλους του "ο Joe θα σε σκοτώσει". 

Ο Samoe Joe είχε αρκετές ευκαιρίες να κατακτήσει τίτλο στο παρελθόν απέναντι σε αντιπάλους που πάντα όμως κατάφερναν να του στερήσουν την δυνατότητα να επικρατήσει, ρίχνοντας τον σε χαμηλότερου επιπέδου ζώνες, οπως η United States ή η Intercontinental. Αν και υπήρξε δυσπιστία από τους φαν, ο Joe κατάφερε να επαναφέρει τον παλιό καλό του "καταστροφικό" εαυτό και να κρατήσει την ζώνη κόντρα στον βετεράνο Rey Mysterio σε μόλις 60 δεύτερα στην Wrestlemania 35. O Samoe Joe κατάφερε να αναγεννηθεί και ο ρόλος του στο smackdown έχει μόλις αρχίσει να ανεβαίνει με την ανοιχτή πρόκληση που έκανε και στον Braun Strowman. Η παραμονή του είναι απαραίτητη αν θέλει να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο ως υπολογίσιμη δύναμη στα μάτια των φαν. Άλλωστε έχει και την US ζώνη στα χέρια του.


4: Ο Roman Reigns παραμενει στο Raw

Photo Credit: WWE.COM

Η ιστορία του Roman Reigns μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ευνοϊκή και από άλλους τραγική. Από την μια, ο "The Big Dog" είναι φανερά ένας ευνοούμενος παλαιστής μέσα στην εταιρεία με πολλές ευκαιρίες για τον τίτλο και πολλές συμμετοχές σε main event της Wrestlemania. Επιπρόσθετα, ο Reigns είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι από τον Undertaker στο "Grandest Stage of them all" όπου και τον νίκησε, λέγοντας για τουλάχιστον έναν χρόνο πως αυτός τον οδήγησε στην απόσυρση. Τελικά, ο Reigns κατάφερε να νικήσει τον Lesnar και να γίνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτι που καιρό επιθυμούσε. Παρόλα αυτά, ο Reigns κλήθηκε να δώσει την μεγαλύτερη μάχη στην ζωή του με την λευχαιμία, πλέον όχι ως χαρακτήρας του WWE αλλά ως απλός κοινός άνθρωπος, από την οποία βγήκε νικητής μετά από 6-7 μήνες.

Ένας λόγος, λοιπόν, που ο Roman Reigns πρέπει να παραμείνει στο Raw είναι για να τελειώσει αυτό που άρχισε, μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία με τον τίτλο. Το shake-up θα δώσει την δυνατότητα με την ανάμειξη των παλαιστών να χτιστούν νέες ιστορίες που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και στις οποίες ο Reigns θα είναι κεντρικό πρόσωπο, όχι ως διεκδικητής αλλά ως υπερασπιστής της βαρύτερης ζώνης του WWE.
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ένας ακόμα φοιτητής ο οποίος πέρα από τα πολλά ενδιαφέροντα, όπως τραγούδι και κιθάρα, έχει ως μεγάλη αγάπη το WWE. Στην τελική ποιον θα χάλαγε, πέρα απο τα κλαμπ και τα ξενύχτια, να 'χει καλή παρέα με λίγο WWE. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team