Responsive Ad Slot

Welcome

Rings of Pain News: Ακολούθησε το Rings of Pain στο Instagram/Twitter: @ringsofpain.

Τρία μελλοντικά..."Dream Match"

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

/ από Κωνσταντίνος Μπακόλας

Το Superstars Shake-up ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η ανάμειξη των παλαιστών του WWE έχει ολοκληρωθεί, αφήνοντας ικανοποιημένους, σε γενικές γραμμές, τους φανς. Το φετινό αυτό show είχε κάποιες εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα κατάφερε να θέσει τις βάσεις για μελλοντικές διαμάχες, οι οποίες θα προσφέρουν πολύ θέαμα και όχι μόνο στους θεατές του WWE. Παράλληλα, για πολλούς φανς ο τρόπος που σχηματίστηκαν τα 2 ρόστερ τηρούν όλες τις προϋποθέσεις για την τέλεση όχι απλών "match" αλλά... "Dream Match".

1: AJ Styles vs Seth Rollins


Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος με το συγκεκριμένο δίδυμο. Ο ένας είναι ο "phenomenal" AJ Styles, ένας παλαιστής που δικαίως θεωρείται από τους πολλούς, ως ο πιο ταλαντούχος της γενιάς μας και ο οποίος από τότε που ενσωματώθηκε στο WWE έχει υπάρξει πρωταθλητής "βάζοντας κάτω" μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας πάλης ( John Cena , Shinsuke Nakamura). Από την άλλη μεριά, έχεις τον δημιουργό της πιο εντυπωσιακής ομάδας της τελευταίας δεκαετίας (Shield), τον Seth Rollins ή αλλιώς "The King Slayer" ή αλλιώς "The Beast Slayer", αφού έχει καταφέρει να κατατροπώσει δύο μεγαθήρια της ιστορίας του WWE, Brock Lesnar και Triple H, στην Wrestlemania.


Δεν νομίζω πως υπάρχει φαν της πάλης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το τραγούδι εισόδου του AJ Styles, δεν ενθουσιάστηκε από το γεγονός ότι πολύ σύντομα θα τον δει να διεκδικεί την ζώνη από τον "Architect", Seth Rollins. Και οι δύο αυτοί παλαιστές βρίσκονται στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας τους (αν και ο Styles βρίσκεται στα 40) και μπορούν να προσφέρουν ματς, που πολύ δύσκολα θα θελήσει οποιοσδήποτε φαν του WWE, φανατικός και μη, να χάσει.


2: Jeff Hardy vs Finn Balor


Μια αρκετά μεγάλη έκπληξη, ήταν η άφιξη του Finn Balor στο Smackdown Live. O κάτοχος της "Intercontinental Belt" θα διεκδικεί από εδώ και πέρα την ζώνη στο μπλε brand, ενώ παράλληλα λέγεται, πως ο Samoe Joe κατευθύνεται προς το Monday Night RAW, κάτι αρκετά λογικό, αφού πρόσφατα έκανε ανοιχτή πρόκληση στο Braun Strowman, ο οποίος είναι στο show της Δευτέρας.

Από την άλλη μεριά, το ένα μέλος της θρυλικής ομάδας των Hardys, Jeff Hardy, είναι κάτοχος της "tag team belts" μαζί με τον αδερφό του Matt, σε ότι φημολογείται να είναι το τελευταίο "run" τους ως "tag team champions". Παραταύτα, αυτό όχι μόνο δεν σημαίνει πως, ο Jeff τουλάχιστον, θα αποσυρθεί αλλά πως θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει διαφορετικούς τίτλους.Είναι σίγουρο, πως ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του στον " Charismatic Enigma", ο οποίος όμως παρά το γεγονός που διανύει τα 40, μπορεί ακόμα να προσφέρει θεαματικά ματς. Από την άλλη μεριά, ο Balor βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, οντάς ένας από τους πιο χαρισματικους παλαιστές του WWE.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο, έχοντας και παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, θα μπορούσαν να προσφέρουν στους θεατές ένα ματς τόσο σωματικής πάλης, αλλά και μια ιστορία δύο πολύ ιδιαίτερων και επιβλητικών προσωπικοτήτων, οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο να επικρατήσουν. 


Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην πιθανότητα που το WWE καταφέρνει να αγοράσει τα δικαιώματα του δεύτερου εαυτού του Hardy, Willow από το TNA και σε ένα πραγματικό "Dream Match" του Demon Balor και του Willow.


 3: Rey Mysterio vs Ricochet


                                                           

Αν και δεν θα έπρεπε καν να αναφερθούμε στο πρώτο όνομα του διδύμου αυτού, θα παραμείνουμε στα βασικά περιγράφοντας τον με μια φράση, "Ο θρυλικός Μασκοφόρος του WWE". Είναι γνωστό πως έξω από τον κόσμο του WWE, υπάρχουν πολλοί παλαιστές οι οποίες προσπαθούν να αναδειχθούν χρησιμοποιώντας την μάσκα. Η μόδα αυτή βρίσκει τις ρίζες της στο Μεξικό, όπου υπάρχουν αμέτρητοι μασκοφόροι παλαιστές που κάνουν αυτό που αγαπούν σε μικρομεσαίες και μεγάλες εταιρείες.

Ο Rey είναι ο "πρωτεργάτης", τα θεμέλια, αν θέλετε, αυτής της κουλτούρας που εξαπλώθηκε παγκοσμίως. Παράλληλα, ένας παλαιστής ο οποίος συνήθιζε εξίσου να παλεύει με μάσκα, είναι ο Ricochet, με το όνομα "Prince Puma". Ότι κι αν ειπωθεί, για τον αθλητή αυτό δεν μπορεί να περιγράψει δικαίως, τα "θαύματα" που κάνει μέσα στο ρινγκ. Δεν χρειάζονται παρά 5-10 λεπτά ενός απλού κλιπ στο YouTube για να καταλάβεις τι έχεις απέναντι σου.Το θεωρώ έως και απίθανο το WWE να μην χρησιμοποιήσει τον θησαυρό, που αυτοί οι δύο αθλητές μπορούν να παράγουν, σε μια κόντρα που αν διαμορφωθεί σωστά και δεν γίνουν βιαστικές κινήσεις, μπορεί εύκολα να μείνει στην ιστορία, όχι ως η καλύτερη, άλλα μια από τις καλύτερες. Οι συγκεκριμένοι superstars, μπορούν να προσφέρουν μαζί θέαμα που πραγματικά θα κόψει την ανάσα όλων αυτών που θα παρακολουθούν από την αρένα αλλά και από τα σπίτια τους.
 
Εν τω μεταξύ, η φαντασία κάποιον φτάνει ακόμα πιο μακριά, σκεπτόμενοι το ματς αυτό να είναι υπό συνθήκες "extreme rules" ή "no holds barred". Παραταύτα, όταν έχεις τέτοιους σόουμαν στο ρινγκ δεν χρειάζεσαι τέτοιες φιοριτούρες, παρά μόνο σωστή διαχείριση του υπέρμετρου ταλέντου, που αναγκαστικά πρέπει να διαχειριστείς.
Νεότερη ανάρτηση
Σχετικά με τον συντάκτη

Ένας ακόμα φοιτητής ο οποίος πέρα από τα πολλά ενδιαφέροντα, όπως τραγούδι και κιθάρα, έχει ως μεγάλη αγάπη το WWE. Στην τελική ποιον θα χάλαγε, πέρα απο τα κλαμπ και τα ξενύχτια, να 'χει καλή παρέα με λίγο WWE. Ακολούθησέ τον στο Facebook και Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Don't Miss
© 2011-2019 Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.
made with by ringsofpain team